DAAR HOOR JE DIE KLIMAATGEKKIES NIET OVER

Het WK atletiek wordt gehouden in Doha, de hoofdstad van Qatar. Daar is een stadion met een open dak dat de faciliteit biedt aan alle onderdelen. Met een mega hoeveelheid airco’s wordt het stadion op een draaglijke temperatuur gehouden.

Omdat het een ver van mijn bed show is, hoor je op nationaal niveau geen enkele GroenLinkser of verdwaalde D66-er, laat staan op internationaal niveau met dat hyper ADHD-, autistisch- en/of Aspergermutsje Greta commentaar op leveren.

Neen, in Nederland en Europa is de klimaatgekte toegeslagen en moeten miljarden Euro’s worden besteed aan een beter milieu, terwijl elders op de wereld de middelvinger wordt opgestoken.

En dan straks in 2022 het WK Voetbal in Quatar. Waar blijft Freek de Jonge met zijn protest ?

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.