JOE BIDEN EN BERNIE SANDERS LETTERLIJK OP DE VUIST ?

Voor aanvang van een nieuw televisiedebat zouden Joe Biden en Bernie Sanders met elkaar op de vuist zijn gegaan waarbij rake klappen over en weer vielen. Het zou begonnen zijn met de opmerking van Biden, wat Sanders na zijn dotteroperatie als 78 jarige ouwe knakker nog te doen had in de race naar de democratische nominatie voor het presidentschap.

Sanders reageerde daarop met een flinke stoot op de neus van Biden, waarbij hij aangaf dat ook Biden zelf een ouwe zak van 76 is en Sanders gelukkig geen verleden heeft waarbij zijn zoon ineens multimiljonair is geworden met louche buitenlandse acties via Oekraïne en China.

De persoonlijke verstandhouding van deze twee fossiele democratische kandidaten komt waarschijnlijk niet meer goed. Het debat blijkt te zijn uitgesteld omdat beide heren, gezien hun fysieke gesteldheid, niet meer op te kalefateren waren.

Dit was voor een groot deel fake news, maar leuk dat jullie het gelezen hebben !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.