ENKEL EEN FOTO

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die op 15 september een dodelijk ongeluk veroorzaakte en doorreed, zie hier

In de media o.a. Telegraaf en MSN Nieuw wordt een foto van de auto getoond maar essentiële informatie wordt daarbij niet vermeld, het vermoedelijke merk en kleur van de auto. Maak je als redactie gebruik van Politie.nl, neem dan op zijn minst de moeite om cruciale informatie in je artikeltje te plaatsen. Ben je daar te lui voor, maak dan een verwijzing naar de politiesite.

Daarom bij deze, het betreft een donkerblauwe of donkergroene auto van vermoedelijk het merk Opel Zafira. Volgens de politie heeft deze auto schade aan de voorzijde opgelopen. Plaats delict Eindhoven.

De criminele bestuurder heeft zich dit moment nog niet gemeld.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.