BLIJFT SLOB SLAP ?

Wat gaat onze minister van Onderwijs Arie Slob doen ? Geldkraan dichtdraaien en school sluiten ?
Arie heeft zich de afgelopen week al weer aardig in de luren laten leggen, met het rekken en trekken door het schoolbestuur. Ondanks het uitstel dat Slob gaf, stond tevoren al vast dat het schoolbestuur niet tijdig met een nieuwe (interim) bestuurder zou komen. Vanuit het verleden is duidelijk dat die islamlieden van de Haha-school weigeren gehoor te geven aan opgelegde voorwaarden vanuit wet- en regelgeving en handhaving. Pas op het laatste moment werd gesteld dat volgens de statuten alleen een moslim als (interim)bestuurder kan worden aangesteld, terwijl van de voorgedragen persoon bekend was dat hij dat niet is.

Slob is in de maling genomen. Het komt er nu op aan dat hij met de middelen die hem ten dienste staan, resoluut reageert.

Maar gebeurt dat wel, draait hij echt per 1 december de geldkraan dicht, of wordt het weer een situatie van pappen en nathouden?

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.