SOLIDARITEIT VAN HET WERKENDE VOLK

In Londen blijken reizigers van de metro het niet langer te accepteren. Enkele klimaatactivisten dachten tientallen metroreizigers, onderweg naar hun werk, te moeten tegenhouden met hun actie voor het klimaat. De metroreizigers namen daarop ook gezamenlijke actie, maar dan met veel meer mensen, hebben de klimaatgekkies van het dak van de metro gehaald en op het perron zowel verbaal als fysiek duidelijk gemaakt dat ze dat niet meer moeten doen.

Geweldige actie van solidariteit van het werkende volk.

En u maar hopen dat deze vonk overslaat naar andere landen/steden, zodat het links activistische minderheidstuig door de hard werkende meerderheid in een hoek wordt getrapt waar het thuis hoort.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.