PANIEKLICHTEN

Gisteren wederom in de file op de ring Amsterdam (A10) vanuit de oostkant Zeeburgertunnel.
Het was pas rond 16.15 uur. Druk aan de afslag Kadoelen en Noord, enkele auto’s dicht op elkaar rijdend en ja hoor, de matrixborden slaan op tilt met eerst 70 en verderop 50 km. Auto’s in de remmen en binnen no time file, terwijl er niks aan de hand is.

Deze ‘automatische’ paniekreactie (het is mij nog steeds niet duidelijk of een persoon aan de knoppen zit, of dat het echt automatisch gebeurt) is nergens voor nodig. De borden boven de weg hebben een functie wanneer een rijstrook wordt afgesloten en/of wegwerkzaamheden plaatsvinden, maar verder niks. En worden ze alsnog gebruikt dan zijn deze panieklichten alleen maar vervelende fileveroorzakers.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.