WAAROM IS IE NIET AFGEKNALD ?

Die Ergün Serarabaci, waarom is die niet bij zijn arrestatie ‘per ongeluk’ afgeknald ?

Dit sujet, voldoende bekend bij de plieisie, heeft een dubbele moord op Gina en Marinus Visser uit Slochteren op zijn geweten. Een echtpaar dat als noeste medewerkers de Pathé-bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep schoon hield.

Die lamlul wordt nu als ‘verwarde man’ betiteld en het is zijn familie dat niet kan geloven dat hij tot een dubbele moord in staat is geweest.

Met de D’66 rechters kunnen we nu al voor de jackpot inzetten dat deze faal-islamiet direct in een ‘terugkeerindemaatschappij-traject’ wordt geplaatst en waarbij elke psycholoog/psychiater die (tegen betaling van 10 ruggen per maand bruto) wordt ingeschakeld, om voor Ergün een nieuwe toekomst te creëren.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.