NPO WORDT COMMERCIEEL !

Wist u dat de NPO tegenwoordig geschaard kan worden tot de commerciële omroepen?

Hoezo, zult u denken. Ik ben een fan van Dagboek van Hendrik Groen van omroep MAX. Helaas had ik de 1e aflevering gemist en kwam daar na ruim 1 week achter. Niet getreurd dacht ik, dit is nog terug te zien via NPO uitzending gemist.

Wat schetst mijn verbazing? Uitzending gemist is tegenwoordig NPOstart, maar als je daar iets langer geleden terug wilt kijken, dan dien je te betalen! Dus onze publieke omroep is niet zo publiek meer, als dat ze waren, zeg maar gewoon ze zijn commercieel geworden.

Waarom ontvangen ze dan nog steeds vergoedingen vanuit onze belastingcenten. Dit kan dus ook wel afgeschaft worden, besparen we met z’n allen weer miljoenen Euro’s die beter voor een ander doel kunnen worden gebruikt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.