PALEIS SOESTDIJK PLATGOOIEN

De provincie Utrecht heeft een streep gezet door de plannen van de ontwikkelaars van Paleis Soestdijk die een exclusieve woonwijk met 98 woningen wilden bouwen. Dit plan zou een opbrengst opleveren waar mede de restauratie van Paleis Soestdijk kon worden gefinancierd.

Waarom moet Paleis Soestdijk worden gerestaureerd?

Het is jarenlang de woonplaats geweest van de meest foute familie van Nederland, die als groot aandeelhouder bekend staat in de Nederlandsche Cocaïnefabriek (NCF) welke fabriek eind 19e eeuw maar liefst 70% van de wereldwijde cocaïnehandel in handen had.

De vermeende Oranjes (immers Beatrix en Willem Alexander hebben geen greintje DNA van Willem van Oranje in hun lijf) hebben met deze handel hun vermogen vergaard.

Het is daarom niet vreemd dat Nederland als narcostaat een prominente positie heeft in de drugswereld.

Kortom Paleis Soestdijk als monument van een foute Duitse Bernard en labiele en onechte (feitelijk adoptieve) ‘oranjenazaat’ Juliana ( zie http://jacobusderoma.blogspot.com/) niet restaureren, maar direct platgooien.

Op het terrein van (het inmiddels voormalig) Paleis Soestdijk kan een door GroenLinks, D66, linkse VVD-Rutte, met alle winden meedraaiende CDA en als puppy meehuppelende CU een meerderheid worden gecreëerd om een eco leefomgeving te realiseren, dat met meer bomen een bijdrage levert aan het afbreken van CO2, meerdere bijenkolonies gaat huisvesten met aanplant van heide en met (on)natuurlijke zandgebieden een nieuwe habitat vormt voor de uit Zandvoort (door toevallig een andere valse Bernard van Oranje) verbannen rugstreeppad en zandhagedis.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.