PRIJST DE POSTNL ZICHZELF UIT DE MARKT ?

Zojuist gelezen dat volgende jaar de postzegel voor een brief versturen 4 cent duurder gaat worden. We gaan 91 cent per kaart/brief betalen. Ook je pakketje versturen wordt duurder. Dit stijgt van € 6,95 naar € 7,30. Ze verschuilt zich achter de Autoriteit Consument & Markt, met de woorden dat ze binnen de door deze organisatie vastgestelde maximale stijging blijven.

Volgens PostNL zijn de prijsstijgingen nodig om de dienst rendabel te houden. Maar door de prijsstijgingen, van minimala de laatste 30 jaar, maakt PostNL het steeds onaantrekkelijker om van de dienst gebruik te maken.

Ook de bekende decemberzegels gaan 5 cent duurder worden. Gevolg we gaan steeds minder kaarten versturen, want het is niet meer betaalbaar en daardoor gaan we noodgedwongen onze kerstwensen, maar op een onpersoonlijke manier versturen via de Mail en Sociale media.

PostNL klaagt dat we steeds minder post versturen, maar daar zijn ze zelf oorzaak van met hun niet ophoudende prijsverhogingen. Dus wordt het hoogtijd dat PostNL inziet dat ze de cirkel moeten doorbreken, om ons weer meer van hun dienst gebruik te laten maken.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.