CRISIS ? What CRISIS?

Bovengenoemd toverwoord wordt te pas en te onpas gebruikt om de gewone man steeds meer geld te ontfutselen.

In de jaren ’70 van de vorige eeuw had je de oliecrisis, waardoor plots de olietoevoer naar West-Europa werd afgesneden en om eventuele tekort aan olie het hoofd te bieden werd toen de benzine op de bon gezet en de autoloze zondag ingevoerd.

Door een knieval van het westen werden concessies gedaan aan de Arabieren waarvan de gevolgen nu meer en meer pijnlijk duidelijk worden.

De eerste en tweede generatie Arabieren uit landen als Marokko, Egypte en Turkije hebben al vele problemen opgeleverd en blijk gegeven van de nodige fricties in onze maatschappij.

De door mensen van linkse persuasie toegejuichte ‘Arabische lente” blijkt een ijskoude winter te zijn geworden en heeft een migrantenstroom op gang gebracht die zijn weerga niet kent.

Dat blijkt wel uit de ongebreidelde import van bewoners ten zuiden van de Middelandse Zee die in steeds grotere aantallen naar West-Europa toekomen onder het mom van ‘vluchtelingen-crisis’.

Daarnaast hebben we ook de ‘klimaatcrisis’ en laten politici van westelijke landen zich eenvoudig de les lezen door een pubertje van 16 jaar die door jaren van linkse indoctrinatie de oudere generatie de schuld geeft van het naderende einde van de wereld. Onbegrijpelijk dat zo’n kind een podium krijgt.

In Nederland is de situatie niet veel anders en heeft extreem-links de politiek volledig in de houdgreep gekregen.

Na de “CO2-crisis” hebben we ineens ook een “stikstofcrisis” en moeten er op zeer korte termijn draconische maatregelen worden genomen om die crises het hoofd te kunnen bieden.

Teflon-Mark zal uitvoering geven aan de door Groen Links en D66 geëiste milieumaatregelen zoals het verder stilleggen van de bouw, het saneren van de boerenbedrijven, het omlaag draaien van de maximum-snelheid op de snelweg naar 100 km per uur en de autoloze-zondag.

Vóór Teflon-Mark hebben we een andere premier gehad die ons beloofde: “Na het zuur komt het zoet”.

We wachten daar nog steeds op.

Sindsdien worden we jaar in, jaar uit voorgelogen door Teflon-Mark die al weer meer dan 9 jaar op het pluche zit als premier.

Verhoging BTW, terugdraaien toeslagen, verhoging van allerlei lasten, hoogste netto-betaler aan de EU, meer dan 100.000 gelukzoekers per jaar erbij, wij Nederlanders pikken het allemaal. Bij de volgende verkiezingen wordt gewoon weer gestemd op de partij die het Nederlandse volk bij uitstek heeft belazerd en zal belazeren, namelijk de VVD.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.