KONINKLIJKE NEDERLANDSE ATLETIEKUNIE STAAT ER INTERNATIONAAL GOED OP

Met de veroordeling in Duitsland van de Nederlandse atlete Madiea Ghafoor, staat de Atletiekunie er internationaal goed op. Acht en een half jaar voor handel in drugs, waar ze dacht doping te smokkelen en dit ter verdediging hoog hield met haar eigen snor en baardgroei onder het adagium ‘wie appelen vaart, die appelen eet’.

Nu doet zij huilie huilie, want het is toch even een verschil om over de grens te worden veroordeeld voor 8,5 jaar, in vergelijking met ‘D66-rechtstaat’ Nederland voor een taakstrafje van maximaal 240 uur.

De schade die deze ‘Nederlandse’ (niet doelend op afkomst maar op sexe) op internationaal niveau in aanzien voor de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie berokkent is vele malen groter dan het persoonlijk vonnis van 8,5 jaar brommen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.