ONGELOFELIJK

Wat een persoonlijke actie teweeg kan brengen.

Een crowd fund actie heeft binnen enkele dagen al ruim een miljoen Euro verzameld om een zelfstandige voortzetting van diensten gelijk aan XS4All voort te zetten.

Dat had KPN, de overnemer van Telfort en XS4All niet verwacht. Die dachten merken met speciale aanbiedingen eenvoudig in te kunnen lijven en daarna de merknaam in de plons te kunnen gooien om onder de godzalvende noemer KPN door te kunnen gaan.

Niks van dat, KPN heeft zich flink in de nesten gewerkt. Het veroveren van nieuwe posities in de markt werkt voor KPN contra productief. De consument wordt daardoor verlekkerd met overstap aanbiedingen van grotere spelers op de markt, zoals Vodafone, TMobile en andere.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.