ZIELIG

In de herfst, of is het winter, van hun leven blijken vrouwen een ongeremde aandachtsdrang te krijgen. Velen richten zich tot de beweging ‘Me Too’, anderen met meer geld of neiging tot verkwisting van geld, gaan op persoonlijk oorlogspad.

Zo is er nu ene mevrouw E. Jean Carroll. Directe vraag die bij mij opkomt is waarom de eerste voornaam is afgekort met ‘E.’ en zij verkiest om voor intimi liever Jean te worden genoemd. De ‘E.’ staat voor Elizabeth, nix miss may toch ?

Wat beweert deze mevrouw Elizabeth Jean Carroll (thans 75 jaar) ?

Zij beweert 20 jaar geleden (!) te zijn VERKRACHT door Donald Trump. Waarom niet vier jaar geleden tijdens de presidentsverkiezing hiermee gekomen? En waarom beschuldigt zij in haar aanklacht Trump niet van verkrachting, maar van laster ?

Nou het is omdat mevrouw Carroll een boek over haar ‘ervaringen’ heeft geschreven waarvan nog tig exemplaren in opslag liggen. Ze wil gewoon ‘cashen’ met of haar boekverkoop of een fooi van Donald.

En als je de foto van deze mevrouw ziet, dan is het simpele verweer van Donald: “Ze is mijn type niet”, volledig begrijpbaar.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.