UITSPRAAK OVER IS-KINDEREN (2)

U heeft wellicht het NPO Journaal kunnen zien en kunnen constateren dat de rechter die de uitspraak over de terugkeer van de geïndoctrineerde IS-kinderen heeft geveld, ene mr. Hans J. Vetter is.

Doel van deze opinie is om aan te geven op welke wijze de Nederlanders worden belazerd over de vermeende objectieve wijze waarop rechtspraak plaatsvindt en door welke personen. Dit staat nog los van de door voormalige publicisten op opinie-over herhaaldelijk aangegeven feiten dat de in de Nederlandse grondwet vastgelegde ´Trias Politica´ (scheiding der machten) niet meer bestaat.

In de opleiding van rechters (gelijk in welke basis- of middelbare schoolopleiding dan ook) is sprake van de puur op links georiënteerde gedachtegang.

Mr. Hans J. Vetter is een voormalig advocaat die partner (lees: aandeelhouder) en werkzaam was bij Van Till advocaten en cliënten met een op ‘magistrale wijze’ juridisch beredeneerd vooruitzicht op mogelijk succes in aanstaande procedures, in het verleden tot het aangaan van gerechtelijke procedures bewogen heeft om een kantoor in de lokaal chique bekend staande De Lairessestraat 135 te Amsterdam te kunnen onderhouden.

Hij heeft zich met zijn naderende afscheid als partner/advocaat volledig kunnen richten op de simpele opleiding tot kantonrechter. Eenmaal die positie bereikt is hij er (kennelijk met behulp van de in het magistrale wereldje gebruikelijke ellebogenwerk) in de verdere loop der jaren in geslaagd een positie als raadsheer van het gerechtshof Den Haag te verwerven. Chapeau !

En nu maakt diezelfde mr. Hans J. Vetter deel uit van een rechtscollege die de Nederlandse maatschappij opzadelt met een enorm gevaarlijk probleem.

Hij is niet anders dan de patjepeeër die meewerkt aan de verdere teloorgang van wat ooit bestempeld is als ‘rechtstaat Nederland’.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.