RUTTE, WAT STA JE TOCH VOOR L*L

Meneer Pinoccio Rutte beleeft zijn zwaarste crisis als premier met de ‘stikstofcrisis’. Hoe verzint ie het en hoe is het mogelijk dat de weldenkende Nederlandse bevolking er nog in trapt en bij de komende verkiezingen weer vrolijk op de VVD gaat stemmen.

Mark Rutte is totaal van de werkelijkheid vervreemd. Hij doet niets aan het welzijn van de Nederlandse bevolking. Hij laat zijn oren hangen naar Brussel en een achterhaald eliteclubje als de Raad van State, dat ooit is ingesteld als adviserend (maar nu volledig bepalend) orgaan van de regering. Diezelfde Raad van State heeft als voorzitter een zich pretenderende maar tot op heden een niet met DNA bewezen nazaat van Willem van Oranje en na dubieuze Piet Hein Donner (met dubieuze vriendjes als Joris Demmink en Ivo Opstelten) als vice voorzitter een valse D66’er heeft als Thom de Graaf.

Mark Rutte, laat vast staan dat in het debat van vandaag (14 november 2019) Geert Wilders je flink bij de ballen had en je ondergang heeft ingeleid.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.