NET5 LEVERT NIET WAT AANGEKONDIGD WAS !

Gisterenavond zijn ruim 800.000 kijkers naar het programma For One Night Only zwaar teleurgesteld naar bed gegaan.

Al een aantal weken werd het programma met veel tamtam aangekondigd, want wat ging er gebeuren?

Acht beroemde Nederlanders, te weten Thijs Römer, Sander Lanting, Simon Keizer, Viggo Waas, Peter Faber, Jan Versteegh en Kenzo Alvare zouden helemaal uit de kleren gaan om aandacht te vragen aan Kanker bij mannen, waaronder teelbalkanker en Prostaatkanker.

De kijker werd getrakteerd op een programma vol hilarische momenten en veel informatie met betrekking tot de genoemde ziektes.
Er werd toegewerkt naar de show die in het Amsterdam Theater plaats vond.
Toen het moment daar was en de acht heren al dansend een stripact uitvoerde werd dat keurig in beeld gebracht. De petjes die de heren in de hand hadden werden zoals in alle grote stripacts voor de edele delen gebracht en de slip werd uitgedaan.
Maar op het moment dat de heren de petjes weggooide zagen de ruim 800.000 kijkers helemaal niets. De vrouwen in de zaal waar het spektakel plaatsvond, onder wie bedenkster Linda de Mol zelf, zagen alles. Op TV kreeg je een vliegende marinepet, klappende handen en felle spotlights voor het nodige tegenlicht te zien.

Je hebt om het hele programma te zien je door 4 ruim bemeten reclame blokken moeten heen worstelen, dus Net5 heeft aan deze uitzending weer behoorlijk wat reclame inkomsten gegenereerd.

Net5, waarom deze actie met veel tam tam op zetten, zodat er veel kijkers op je zender afkomen en dan niet leveren, wat aangekondigd was.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.