PROTOTYPE VAN EEN VVD-ER

Hoe wordt een VVD-er al jarenlang geprofileerd ?

Met personen als Ed Nijpels, Annemarie Jorritsma, Robin Linschoten, Neelie Smit-Kroes, Fred Teeven, Gerrit Zalm, Henk Kamp, Janine Hennis, Ivo Opstelten als een niets ontziende liegende en graaiende politieke delinquenten.

De laatste die zich aan het rijtje van zakkenvullers heeft toegevoegd is Klaas Dijkhoff, geboren 13 januari 1981 in Duitsland, dus nog maar 38 jaar oud. Deze beoogde opvolger van Mark Rutte (waar de sleet vanwege landverraad er flink in zit) weet zich op zeer jonge leeftijd al te voorzien van een wachtgeldregeling van bijna 40.000 Euries per jaar omdat hij een korte periode (ruim een maandje ?) minister van justitie was en later ‘gedegradeerd’ is tot kamerlid met een vorstelijk salaris.

Bij dit soort lui is geen sprake van ethiek of moraal. Het enige adagium dat telt is “pakken wat je pakken kan”. En diezelfde lui zeggen dat mensen in de bijstand profiteurs zijn die eens wat moeten doen voor hun uitkering.

De verkiezingen zijn dichterbij dan Klaasje denkt. Hij zal door elke tegenstander worden afgebrand op zijn graaiend gedrag en gaat het niet redden. Dan stapt hij uit de politiek en ontvangt hij een wachtgelduitkering als ex-kamerlid.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.