IS EIGEN HUIS & TUIN TE DUUR GEWORDEN VOOR RTL4 ?

Zenderbaas Peter van der Vorst sleutelt steeds verder aan de ondergang van het eens zo grote RTL4.

Hoorde we gisteren dat RTL de concurrentie met de Talpa zenders niet aangaat en zijn show om 5 uur laat vervallen omdat SBS6 de oude 5 uur show van stal haalt en dagelijks gaat uitzenden, vandaag valt te lezen, dat nu ook het klusprogramma, Eigen Huis & Tuin in de huidige vorm zijn langste tijd gehad heeft.

Dit programma hebben we de afgelopen 30 jaar kunnen bekijken op de vroege zaterdagavond.

Volgens Peter van der Vorst is het ook een duur programma om per seizoen zo’n veertig interieur en tuin metamorfoses te doen. Daarom gaat de zender Editie NL naar de zaterdag en zondag doortrekken.

Hij zegt dat het tv-programma in de toekomst in een andere vorm en een lagere frequentie een nieuwe plek gaat krijgen bij RTL4, zodat de fans het geliefde programma op het gebied van wonen en tuinieren niet hoeven te missen.

Ik voorspel u dat Talpa in het gat dat ontstaat zal duiken en hun programma Rob’s Tuinverbouwing of zoals het nu heet De Grote Tuinverbouwing gaat aanpassen, zodat er naast de tuinen ook grotere metamorfoses in het huis gedaan gaan worden.

RTL gooit wel heel gemakkelijk de handoek in de ring.

2 Reacties op “ IS EIGEN HUIS & TUIN TE DUUR GEWORDEN VOOR RTL4 ? ”


  • Ik baal dat eigen huis en tuin stopt dat betenkend eigenlijk dat ik ook stop met rtl 4 de rest is niet zo intersant dag rtl 4


  • Jammer altijd gekeken zo lekker ontspannend boordevol blije mensen.
    In deze hektische tijd.
    Ideeën tips

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.