OUD-POLITIEAGENT PAKT RUTTE EN DE JONGE AAN

Oud-politieagent pakt Rutte en De Jonge aan: ‘U pleegt ambtsmisdrijven die de dood tot gevolg hebben’

Ook (voormalige) politiemensen beginnen zich te keren tegen het Nederlandse coronabeleid. Oud-politieagent Abe Dijkstra, die hoge functies heeft bekleed binnen de marechaussee, kreeg op het Malieveld rake klappen van de politie en verschijnt sindsdien geregeld op het podium tijdens coronaprotesten om zijn onvrede te uiten over de gang van zaken.

Vervolgens stond marechaussee Melchior Verbon op. Hij deed mee aan het protest tegen de coronamaatregelen op 21 juni. Over de coronaspoedwet zei hij: “Ik zit niet te wachten op die macht. Het gaat tegen de grondwet in. Het beperkt mensen zo gigantisch in hun vrijheid. Daar heb ik niet een eed voor afgelegd.”

Dijkstra en Verbon staan niet alleen. Op Facebook circuleert momenteel een bericht van Chris Kragtwijk, die bij de Koninklijke Marine en de politie in Amsterdam heeft gewerkt. Hij zegt over de ontwikkelingen in Nederland: “Hier heb ik destijds zeker niet twee keer de belofte voor afgelegd. De bewuste desastreuze politieke koers natuurlijk niet, maar zeker de inzet en het optreden van de diensten, en de onderdrukking niet.”

Kragtwijk richt zich tot het management, het ministeriële kader van de ministeries, de lobby erachter en de figureheads oftewel de politieke gezichten: “U allen – niet alleen Rutte en De Jonge – bent niet meer dan een pion van het grote geld en de macht geworden. Zij hebben u be/gestuurd vanaf het begin van uw carrières.”

“U stuurt aan op politie- en (uitgelokt) burgergeweld, direct en indirect, u misbruikt alle betrokken diensten hiervoor, u bent derhalve strafbaar. De cognitieve dissonantie waar u hen in plaatst, is zeer verwerpelijk. Dit heeft enorme effecten op hun gezinnen, familie en vrienden. Realiseert u zich dat heel goed! U misbruikt hen middels hun belofte/eed.”

U pleegt ambtsmisdrijven die de dood tot gevolg hebben
Kragtwijk neemt geen blad voor de mond: “U pleegt ambtsmisdrijven (de dood tot gevolg hebbende), ook dus aangaande het onthouden van de juiste behandeling, op het juiste moment en het onthouden van de juiste middelen (reeds jaren bekende eenvoudige medicatie zelfs). Tevens het vervalsen en beïnvloeden van statistieken en negeren van andere legitieme/gerenommeerde wetenschappers en artsen. Allemaal bewijsbaar. U heeft de volledige mainstream media in uw macht en u stuurt hiermee het overgrote deel van de bevolking/sheeple de door u gewenste verkeerde richting in.”

De oud-politieagent neemt het op voor Tarik Z., de journaalkaper: “Hij had roerend gelijk. Ik zeg: geef deze jongen een standbeeld, naast dat van Edward Snowden.”

Kragtwijk waarschuwt: “Er is geen weg terug voor de gevestigde orde. De enige weg voor u is deze verkeerd ingeslagen weg. Elke andere richting betekent einde carrière. ‘Wir haben es nicht gewußt’ gaat niet afdoende zijn.”

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.