MAAK MASSAAL BEZWAAR TEGEN DE WOZ-WAARDE VAN JE HUIS

De Corona-hoax gaat, zoals verwacht, een belastingprijskaartje bij de burger leggen. Gemeenten wentelen de ontstane tekorten in de begroting door het uitblijven van inkomsten als toerisme, eenvoudig af te wentelen op de huizenbezitters.

De huizen zijn voor de WOZ-waarde ineens 10% of meer in waarde gestegen. dit leidt tot een onevenredige stijging van de onroerende zaakbelasting.

Het linkse beleid in Amsterdam om het toerisme terug te dringen is zeer wel geholpen geweest met het Coronasprookje. Cruiseschepen meren niet meer aan, korte vakantietrips aan de hoofdstad zijn amper mogelijk. Hotels en horecagelegenheden lijden grote verliezen. Feitelijk is het uitgaansleven in Amsterdam volledig kapot (gemaakt).

In vele beroepsgroepen vinden massale ontslagen plaats. Het aantal ontslagen bij het personeel bij de gemeente Amsterdam blijft onaangetast. Dit terwijl daar juist door de gemeente een eerste slag gemaakt kan worden om de begroting op orde te krijgen.

Ambtenaren kosten alleen maar geld, belastinggeld dat door de burger moet worden opgehoest. Trap de op kantoor uit het raam kijkende nietsnutten er uit en je bespaart als gemeente tientallen miljoenen Eurootjes per jaar.

Wanneer je als gemeente het geld wil weghalen bij de hardwerkende burger die met moeite een huis heeft weten te bemachtigen, dan ben je fout bezig.

Om die reden dient elke huiseigenaar in Amsterdam en andere gemeenten in verzet te gaan tegen de ongebreidelde belastingverhoging door massaal bezwaar in te dienen tegen de vastgestelde WOZ-waarde van de woning.

Wees geen mak schaap, maar neem aktie !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.