WAT ZOU HET EEN MOOI GEBAAR ZIJN….

als  de voetbalsupporters van (in willekeurige volgorde) Ajax, Feijenoord, PSV, ADO Den Haag, Utrecht, Vitesse, Groningen, Sparta, Heerenveen, Twente etc. gezamenlijk een statement maken naar een falend kabinet dat Nederland onder het motto ‘corona’ volledig (zowel economisch als ook voor wat betreft vertier) naar de gallemiezen helpt.

Waar de harde kern van de supporters elkaar de hersens wilden inslaan, zouden zij zich nu met de belachelijke dwangmaatregelen van Rutte en De Jonge zich moeten inspireren om gezamenlijk en in eendracht verzet te tonen tegen het publiekloos voetbal.

Je bent supporter van je club en je wilt deze tijdens een wedstrijd aanmoedigen. Het kan niet meer en het mag niet meer van Rutte en De Jonge. Het is een te groot risico voor de uitbreiding van de besmettingen (???) van corona.

Supporters, wordt wakker voor zover je dat al niet was. Maak een punt en kom in opstand tegen de belachelijke stellingen van landverrader Rutte en zijn compaan De Jonge.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.